Marcel Rensen:

Als fotograaf heb ik al meer als 40 jaar een passie voor de fotografie. Ik leg me toe op vrijwel alle aspecten van de  architectuur, Interieur,  Landschappen en Natuur. Daarbij probeer ik de veelzijdigheid, schoonheid en natuurlijke uitstraling en kwaliteit van al deze aspecten vast te leggen en deze te tonen aan geïnteresseerden in mijn manier van foto’s maken.Door landschapsfoto’s te laten zien of juist gewone onderwerpen op een verrassende wijze probeer ik een bijdrage te leveren om meer bewustzijn, respect en bescherming te kweken voor al het moois waarmee wij dagelijks worden omringd in onze omgeving.

In de jaren 70 heb ik het analoge fotograferen beoefend en diversen Bruidsreportages vanuit de DOKA met veel passie afgeleverd.Fotografie en kennis over de natuur hebben mij altijd gefascineerd.In de begin jaren van 2000 kocht ik mijn eerste digitale spiegelreflex camera en ontdekte al snel de enorme mogelijkheden. Langzaam nam het steeds serieuzere vormen aan en jaren later stapte ik over naar professionele apparatuur.

Sinds die tijd ben ik mij ook gaan interesseren voor moderne architectuur en  klassieke architectuur en het interieur.En heb me verder weten te bekwamen in fotobewerking .Sinds 2014 heb ik een opleiding gevolgd aan de academie en het certificaat gehaald als Interieurfotograaf.

 

 

8 + 12 =