Opdrachtgevers

 

 

  

 Van der Lee Interieurbouw Volkel

interieurbouw vof is een meubelmakerij / interieurbouwer met 6 enthousiaste medewerkers. Het bedrijf is opgericht in het jaar 2000 en inmiddels een begrip in Uden en omstreken. 

Van der Lee interieurbouw

 

Rensen Regeltechniek Gebouwbeheer systemen

Rensen Regeltechniek B.V. heeft een eigen afdeling productmanagement welke
continu bezig is met het zoeken naar innovatieve oplossingen voor onze branche.

Rensen Regeltechniek BV

 

Voet & Winkel Uden & Breda

Aan de Margrietstraat 16 te Uden bevindt zich de hoofdvestiging van voet&winkel. In Uden hebben wij een uitgebreid assortiment modieuze comfortabele schoenen. Hier wordt de administratie afgehandeld, worden de afspraken gepland voor alle locaties. Ook de productie van uw zooltjes, schoenen etcetera vindt hier plaats.U kunt in Uden terecht voor: Modieuze comfortschoenen , Wandel- en werkschoenen, Therapeutisch elastische kousen, Braces & bandages, (Medisch) pedicure, Podotherapeutische behandeling, Podotherapeutische inlegzolen, Orthopedische voorzieningen aan confectieschoenen, Semi-orthopedische schoenen, Orthopedische schoenen, Schoenreparatie,Fournituren, Wandelstokken, helping hands, etc.

 Voet & Winkel

 

 De Groot Hoveniers

De Groot Hoveniers is opgericht door Martijn de Groot, oudste zoon in een lange traditie van agrarische ondernemers. We zijn een echt Brabants familiebedrijf met een breed gedeelde passie voor alles wat groeit en bloeit. We vormen een hecht team, zijn goed op elkaar ingespeeld en verzorgen alle disciplines in eigen beheer, van bestrating en houtwerk tot een (zwem)vijver, verlichting of beregeningsinstallatie. Boven en naast deze pagina vindt u twee menu's met daarin verschillende koppen. Daar leest u onder andere wie wij zijn, hoe wij werken en wat wij reeds gemaakt hebben. Bent u nieuwsgierig? We wensen u veel lees- en kijkplezier!

De Groot Hoveniers Volkel

 

Heerkens openhaarden

Heerkens omdat...

Heerkens Openhaarden al ruim 30 jaar een zeer solide partner is gebleken.