About me

 

 

Marcel Rensen

Als fotograaf heb ik al meer als 40 jaar een passie voor de fotografie. Ik leg me toe op vrijwel alle aspecten van de  architectuur, Interieur en bedrijfsfotografie. Daarbij probeer ik de veelzijdigheid, schoonheid en natuurlijke uitstraling en kwaliteit van al deze aspecten vast te leggen en deze te tonen aan ge├»nteresseerden in mijn manier van foto's maken.

Door natuurfoto's te laten zien of juist gewone onderwerpen op een verrassende wijze probeer ik een bijdrage te leveren om meer bewustzijn, respect en bescherming te kweken voor al het moois waarmee wij dagelijks worden omringd in onze omgeving.

Ik ben in 1950 geboren en opgegroeid in Nieuw-Wehl (Gelderland) en sinds 1963 verhuisd naar Uden (Noord Brabant) In de jaren 70 heb ik het analoge fotograferen beoefend en diversen Bruidsreportages vanuit de DOKA met veel passie afgeleverd. Fotografie en kennis over de natuur en mens hebben mij altijd gefascineerd.

In de begin jaren van 2000 kocht ik mijn eerste digitale camera en ontdekte al snel de enorme mogelijkheden. Langzaam nam het steeds serieuzere vormen aan en jaren later stapte ik over naar professionele apparatuur. Sinds die tijd ben ik mij ook gaan interesseren voor Architectuur, zowel modern als klassiek, en heb me verder weten te bekwamen in bedrijfs-fotografie en interieur-fotografie.
Inmiddels heb ik al aardig wat bedrijven voorzien van perfecte kwaliteit foto's voor websites of portfolio.
Als fotograaf ben ik aangesloten bij de Fotobond BNAFV.

Sinds 2014 heb ik een opleiding gevolgd aan de accademie en het certificaat gehaald voor Interieurfotograaf